Categorie: "BE’ers"

Theo Maassen krijgt hoofdrol in Eindhovense film

Wie anders dan Theo Maassen? De cabaretier/acteur/digibeet krijgt de hoofdrol in Doodslag, een film die geheel in Eindhoven wordt opgenomen. Theo speelt een ambulancebroeder die in zijn werk belemmerd wordt door hufterig gedrag en op een dag letterlijk van zich afslaat. Regisseur is Pieter Kuijpers, die eerder TBS regisseerde. In die film had Theo ook de hoofdrol. Het idee van Doodslag komt van Theo Maassen zelf. Vanaf komende maand is Eindhoven de set voor de opnames. Begin 2012 moet de film af zijn.

Loting tickets Theo Maassen Tilburg

Pas in februari 2012 komt Theo Maassen naar de Schouwburg in Tilburg. Maar als je daar bij wilt zijn, dan moet je je nu al inschrijven voor de loting van toegangskaarten. Op 27 februari staat de Eindhovense cabaretier met zijn zevende programma ‘Met alle respect’ (niet te verwarren met mijn ‘Met alle respect…’) op de planken in Tilburg. Theo is dus zo populair dat een loting nodig is om de kaartjes een beetje eerlijk te kunnen verdelen. En zo voorkom je vastlopende websites en overbezette telefoonlijnen.

Alsjeblieft, boek Johan Vlemmix

Hij heeft elf nieuwe carnaval-’hits’ gemaakt, maar helemaal niemand wil betalen voor een optreden van Johan Vlemmix. In de Telegraaf zegt hij: ‘Het is toch een beetje zuur voor iemand die zelfs vaak ‘Mister Carnaval’ wordt genoemd.’ Het wordt een stille carnaval voor Johan als jij nu niet heel snel een optreden boekt. Overigens kun je de liedjes van het nieuwe album en veel andere Vlemmix-songs gratis (legaal) downloaden op Usbcharts.

Ernest Faber assistent van Bert van Marwijk

Ernest Faber wordt assistent-bondscoach. De trainer van FC Eindhoven gaat die nieuwe job als rechterhand van Bert van Marwijk combineren met het hoofdtrainerschap van de tweede voetbalclub in 040. Hij volgt Frank de Boer op die hoofdtrainer van Ajax is geworden.

Meest depressieve dag van het jaar

Hartelijk maandag! Je zult je wel extra miserabel voelen vandaag, want het is blue monday. Volgens wetenschappers is de derde maandag van januari, vandaag dus, de meest depressieve dag van het jaar. Je goede voornemens zijn nu al niet waargemaakt. De feestdagen liggen alweer een paar weken achter ons en het duurt nog zooooo lang voordat het onderhand weer eens carnaval is. Het is nog steeds donker als de wekker gaat en het lijkt niet licht geworden als je je inspiratieloze kantoorgebouw straks weer verlaat. De ellende.

Henk Krol gaat weer de politiek in

Henk Krol (60) staat op plaats 5 op de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer voor de nieuwe partij 50 Plus. De oprichter en hoofdredacteur van de Gay Krant heeft zich aangesloten bij de beweging van politieke ervaringsdeskundige Jan Nagel. Op 2 maart zijn de verkiezingen voor de Procinciale Staten. De leden van de PS kiezen op hun beurt de leden van de Eerste Kamer.

Richard D. Winters overleden, tijd voor standbeeld?

Eén van de belangrijkste oorlogsveteranen Major Richard Winters is op 92-jarige leeftijd in de Verenigde Staten overleden. ‘Dick’ Winters was één van de leidinggevenden tijdens Operation Market Garden, het offensief waarbij ook Eindhoven op 18 september 1944 bevrijd werd. Sinds 2007 was Winters ereburger van Eindhoven.