Categorie: "Hennepteller"

Hennepteller: zes kwekerijen opgerold

Zes hennepkwekerijen zijn er gisteren in Eindhoven opgerold door het BITE team. In woningen aan de Haagbeemd en Kaapseweg (Tongelre), Albilaan, Pastoor van Arsplein en Generaal Coenderslaan (Woensel) en Paaltjesweg (Strijp) zijn in totaal bijna 1400 plantjes aangetroffen. Daarmee staat de Hennepteller op 11 opgerolde kwekerijen sinds 4 april 2011. Eén man, de bewoner van het huis aan de Generaal Coenderslaan, is aangehouden. Voorzichtig zou je al kunnen stellen dat er in Eindhoven gemiddeld meer dan één hennepkwekerij wordt ontdekt en ontmanteld.

Hennepkwekerij ontdekt na brand

Alweer een streepje voor de Hennepteller. In een woning aan de Versaillelaan (Woensel) heeft de politie woensdagochtend een kwekerij aangetroffen. Eerder was er brandje uitgebroken en toen die geblust was, bleek er een hennep geteeld te worden. Zo’n twee- tot driehonderd planten en alle apparatuur zijn vernietigd. De twee bewoners van het huis zijn aangehouden. De Hennepteller staat nu op 5 opgerolde kwekerijen sinds 4 april 2011.

Hennepkwekerij aan de Bredalaan

Weer een streepje op de muur voor de Hennepteller. De politie heeft vanmiddag weer een hennepkwekerij ontdekt. Dit keer stonden er ongeveer 370 plantjes in een bedrijfspand aan de Bredalaan (Strijp). De kwekerij werd ontdekt na een melding van wateroverlast. Ook deze keer werd de stroom illegaal afgetapt en ook deze keer worden de planten en alle apparatuur vernietigd.

De Hennepteller staat nu op 4 opgerolde kwekerijen sinds 4 april 2011.

Hennepteller telt doorrr

De Hennepteller telt doorrr. Dinsdagavond heeft het Bite-team weer een hennepkwekerij opgrold. In een woning aan de Lastmanstraat (Tongelre) trof de politie een kwekerij met 248 planten aan. Een man van 52 is aangehouden en alles wat met de kwekerij te maken heeft, wordt of is ondertussen misschien al, vernietigd. De Hennepteller staat nu op 3 opgerolde kwekerijen sinds 4 april 2011.

Hennepteller +1

Twee dagen na de introductie van de Hennepteller is er weer een hennepkwekerij opgerold. Dit keer in een apartement aan de Vonderweg. Er lagen net geoogste planten. Hoeveel is niet nog duidelijk. De teller staat nu dus op 2 kwekerijen sinds 4 april.

Eindhoven.blog.nl introduceert: Hennepteller

Alweer heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt -dit keer in Gestel- en daarmee wordt het eens tijd voor een Hennepteller. Vanaf nu houdt Eindhoven.blog.nl bij hoeveel kwekerijen er in Eindhoven worden gevonden en opgerold, al dan niet door het BITE team om zo eens een beeld te krijgen van de omvang van de hennepteelt in 040. Zaterdag kwam er bij de politie een melding van wateroverlast binnen. Toen de politie een kijkje wilde nemen aan de Pepijnstraat in Gestel, troffen de agenten een kwekerij aan met 122 planten. Zoals altijd worden de plantjes vernietigd. De Hennepteller wordt nu officieel gelanceerd en staat dus op:

1 kwekerij

122 plantjes