Categorie: "Politiebericht"

Racen op Flight Forum: 8 keer rijbewijs kwijt

Twee automobilsten en zes motorrijders hebben dit weekend op de racebaan de wegen rondom Flight Forum hun rijbewijzen moeten inleveren. Na klachten van buurtbewoners heeft de politie zaterdagavond en zondagmiddag snelheidscontroles gehouden. Je mag er maximaal vijftig kilometer per uur rijden.

Een motorrijder (33) uit Veldhoven maakte de bochtjes vlakbij Eindhoven Airport met maar liefst 130 kilometer per uur. Alle acht moeten verplicht een cursus van het CBR volgen en die ook zelf betalen.

Zoon verdacht van moord Soepnel

De 27-jarige verdachte van de moord op dierenarts Niek Soepnel is de zoon van de omgekomen man. Dat heeft de politie laten weten. De zoon is vrijdag kort nadat de politie Soepnel gevonden heeft in zijn huis in Eindhoven aangehouden. Soepnel werd vrijdag door de politie dood gevonden in zijn huis aan de Fransebaan. Mensen die vrijdag opvallende of verdachte zaken hebben gezien, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Waar is Shelly?

Heb jij Shelly (15) na 8 januari nog gezien? Bel dan meteen met de politie of met Tros Vermist. Shelly Christina Boer uit Eindhoven wordt sinds die dag vermist.  Ze heeft ADHD en moet medicijnen slikken. Op 15 januari is ze nog wel door vriendinnen in het gezelschap van Marokkaanse jongens gezien. De kans bestaat dat ze naar België is vertrokken.

Shelly heeft bruin geverfd lang haar (van nature blond), blanke huidskleur, blauw-groene ogen, getekende wenkbrauwen, 1.72 m. Ze heeft een tenger postuur en een klein litteken op de kin. Op het moment van verdwijning droeg Shelly een spijkerbroek, een witte lange trui, bruine schoenen van Uggs en een zwarte jas met bontkraag.

Voor het zingen de pastorie niet uit

Een 48-jarige Belgische vrouw is zaterdagavond na de eucharistieviering in de Joriskerk (Stratum) op heterdaad betrapt toen zij bezig was in te breken in de pastorie van de kerk. De vrouw is overmeesterd en overgedragen aan de politie. Volgens het ED was het de kapelaan die de inbreekster betrapte en wist vast te houden. Een andere inbreekster wist er met een pot geld vandoor te gaan.

Klein Duimpje-inbraak Tongelre

Ze zullen het nog moeten leren, zullen we maar zeggen. Twee jonge inbrekers zijn zondagochtend aangehouden door de politie. In Tongelre hebben ze geprobeerd in te breken in een woning. De bewoners kregen in de gaten dat er ongewenste gasten probeerden binnen te komen en de jochies zijn weggevlucht. De gewaarschuwde politie had daarna niet veel moeite de braakbroekies op te vinden. Schoensporen in de sneeuw leidden de agenten naar een nabijgelegen woning en daar konden de mannekes aangehouden worden.

Dode man is Eindhovenaar

De man die maandag dood werd aangetroffen in een uitgebrande auto in Esbeek is een man van 42 uit Eindhoven. De politie onderzocht het dna en kwam zo tot de identiteit. De man was al overleden aan vuurwapengeweld voordat de auto uitbrandde.  Vijftien rechercheurs proberen te achterhalen wat er gebeurd is. Vooralsnog zijn er geen verdachten