Categorie: "Vermist"

Alvin (14) vermist

Sinds zaterdag 5 maart wordt Alvin Jones Sleijpen vermist. Hij is weggelopen uit de instelling waar hij verbleef en is daarna niet meer gezien. Hoe herken je Alvin? Hij is 1.79 m, heeft zwart haar en bruine ogen. Hij heeft littekens op zijn onderarmen en op zijn voorhoofd net onder de haargrens. Hij was gekleed in een zwart T-shirt, wijde spijkerbroek, zwart-grijze winterjas en hij droeg witte sneakers op het tijdstip van verdwijning.

Vermiste Shelly Boer weer terecht

De vermiste Shelly Boer is weer terecht en verkeert in goede gezondheid. Dat meldt de Strijpse buurtbrigadier Fred Stork op Twitter: ‘De in mijn wijk al 5 weken vermiste Shelly Boer, is dankzij intensief onderzoek van de politie Ehv Strijp, nu terecht. Thanks voor de RT’s’.’ Shelly zat volgens het televisieprogramma Vermist ondergedoken bij familie in Gestel. 

Waar is Shelly?

Heb jij Shelly (15) na 8 januari nog gezien? Bel dan meteen met de politie of met Tros Vermist. Shelly Christina Boer uit Eindhoven wordt sinds die dag vermist.  Ze heeft ADHD en moet medicijnen slikken. Op 15 januari is ze nog wel door vriendinnen in het gezelschap van Marokkaanse jongens gezien. De kans bestaat dat ze naar België is vertrokken.

Shelly heeft bruin geverfd lang haar (van nature blond), blanke huidskleur, blauw-groene ogen, getekende wenkbrauwen, 1.72 m. Ze heeft een tenger postuur en een klein litteken op de kin. Op het moment van verdwijning droeg Shelly een spijkerbroek, een witte lange trui, bruine schoenen van Uggs en een zwarte jas met bontkraag.

Eric weer gevonden

De 35-jarige gehandicapte Eric is weer thuis. Sinds vrijdag was hij vermist. Eric is gevonden in de Franse Alpen en daar voor de zekerheid even naar het ziekenhuis gebracht. Hij maakt het goed. Het is nog onbekend hoe hij zo ver van huis is kunnen komen en wie hem gevonden heeft. De politie dankt wel iedereen die naar hem heeft uitgekeken.

Vermist: Eric

Dear citizens, attention voor een soort van AMBER-alert: Sinds vrijdag is de gehandicapte Eric vermist. Hij is met onbekende bestemming vertrokken. Omdat deze 35-jarige Eindhovenaar niet zonder medicijnen, speciale voeding en water kan, is het belangrijk dat u in de bus, in de trein of op het plein even oplet.