Categorie: "Inside Information"

Eindhoven.blog.nl maakt alternatief ‘Rondje Eindhoven’

Help mee! Eindhoven.blog.nl gaat een alternatief ‘Rondje Eindhoven’ samenstellen met plaatsen op de route waar je het échte Eindhoven per fiets leert kennen. Weet je een bizarre lokatie, een vervallen fabriekspand, een verborgen villa, een straat waar alleen de regels van de bewoners gelden, een mislukt nieuwbouwproject of een plaats met echte Eindhovense geschiedenis? Laat het weten in de reacties hieronder, op Twitter aan @eindhovenblog of via [email protected]. Dan maken we samen een spannend alternatief voor het al bestaande ‘Rondje Eindhoven’.

Gezocht: bolleke

De Eindhoven-blog krijgt een mascotte: Peerke. Om Peerke (en later zijn vrouw en andere karakters)  te creeëren heb ik wel een aantal hobbyspullen nodig. Een zwarte stift, wit karton, tape en repen papier zijn het probleem niet. Peerke’s hoofd zal bestaan uit een witte bol waarin ik een lampje kan plaatsen en juist zo’n bol zoek ik. Wie kan mij helpen aan Peerke’s hoofd? Heb je nog zo’n badkamerlamp van glas of plastic over? Neem even contact op met [email protected] (postzegel niet nodig) of plaats een reactie en ik kom hem zo spoedig mogelijk ophalen. Uiteraard liefst in de omgeving Eindhoven

Eindhoven.blog.nl live

Na een paar weken achter de schermen proefdraaien is vandaag de Eindhoven-blog officieel gelanceerd. Rechtstreeks vanuit de voetbalhoofdstad van Nederland(iets met het cijfer 10) blog ik vanaf nu over alles wat met Eindhoven te maken heeft.