Categorie: "Tongelre"

Hennepteller: zes kwekerijen opgerold

Zes hennepkwekerijen zijn er gisteren in Eindhoven opgerold door het BITE team. In woningen aan de Haagbeemd en Kaapseweg (Tongelre), Albilaan, Pastoor van Arsplein en Generaal Coenderslaan (Woensel) en Paaltjesweg (Strijp) zijn in totaal bijna 1400 plantjes aangetroffen. Daarmee staat de Hennepteller op 11 opgerolde kwekerijen sinds 4 april 2011. Eén man, de bewoner van het huis aan de Generaal Coenderslaan, is aangehouden. Voorzichtig zou je al kunnen stellen dat er in Eindhoven gemiddeld meer dan één hennepkwekerij wordt ontdekt en ontmanteld.

Hennepteller telt doorrr

De Hennepteller telt doorrr. Dinsdagavond heeft het Bite-team weer een hennepkwekerij opgrold. In een woning aan de Lastmanstraat (Tongelre) trof de politie een kwekerij met 248 planten aan. Een man van 52 is aangehouden en alles wat met de kwekerij te maken heeft, wordt of is ondertussen misschien al, vernietigd. De Hennepteller staat nu op 3 opgerolde kwekerijen sinds 4 april 2011.

Fotoblog: Grafitti in de Berenkuil

Misschien wel het meest fotogenieke plekje van Eindhoven: De Berenkuil. Onder de kruising van de Ring en de weg die naar Helmond gaat, vind je Insulindeplein, ofwel de Berenkuil. Hier mogen grafittikunstenaars zonder kans om opgepakt te worden hun gang gaan en dat levert mooie plaatjes op. Je kunt de hele set  en andere foto’s van eindhoven.blog.nl ook op Flickr bekijken.

Klein Duimpje-inbraak Tongelre

Ze zullen het nog moeten leren, zullen we maar zeggen. Twee jonge inbrekers zijn zondagochtend aangehouden door de politie. In Tongelre hebben ze geprobeerd in te breken in een woning. De bewoners kregen in de gaten dat er ongewenste gasten probeerden binnen te komen en de jochies zijn weggevlucht. De gewaarschuwde politie had daarna niet veel moeite de braakbroekies op te vinden. Schoensporen in de sneeuw leidden de agenten naar een nabijgelegen woning en daar konden de mannekes aangehouden worden.