Operatie ‘Maskerbij’: drugslijn naar Italië opgerold

Onder de naam ‘Maskerbij’ heeft de politie vandaag onder andere in Eindhoven een drugslijn naar Italië opgerold. Er zijn in Eindhoven twee mannen opgepakt op verdenking van export van duizenden kilo’s drugs. Een arrestatieteam deed een inval aan de Diamantring in Blixembosch.

De inval is één van de resultaten van een grootschalig onderzoek dat twee jaar heeft geduurd. Onder leiding van het OM in den Bosch zijn in Brabant vijf mensen gearresteerd. In totaal zijn er doorzoekingen geweest op 35 locaties in Nederland, België en Italië.  De vijf Brabanders zouden miljoenen hebben verdiend met de export van drugs naar Italië en mogelijk andere landen. Er is beslag gelegd op een garage aan dure auto’s, geld en panden. De politie zegt dat deze actiedag nog maar een eerste aanzet is. Wordt vervolgd dus.

Lees ook:Ook vandaag acties Taskforce tegen hennepteelt
Lees ook:Inval in woonwagenkamp Heezerweg
Lees ook:Moord Eindhovenaar mogelijk in woonwagenkamp
Lees ook:Meerderheid Eindhoven tegen wietpas
Lees ook:Weer hennepkwekerijen en drogerijen opgerold

Eén reactie op “Operatie ‘Maskerbij’: drugslijn naar Italië opgerold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.