Opnieuw gebiedsverbod Boutenslaan

De gemeente Eindhoven heeft vandaag opnieuw een gebiedsverbod voor Peter S. opgelegd. Ondanks zijn toezeggingen heeft S. vandaag toch het huis van zijn vriendin aan de Boutenslaan bezocht, zo meldt de gemeente. Het huis werd eind november vorig jaar beschoten en om de buurt te beschermen mocht de veroordeelde drugscrimineel een tijd niet in de buurt  komen. Sinds vandaag is er politietoezicht bij het huis.

Lees ook:Peter S. voorlopig niet terug naar woning Boutenslaan
Lees ook:040 Winter-update
Lees ook:Fiesta Del Sol gaat weer niet door
Lees ook:Slayer en Megadeth in Klokgebouw
Lees ook:Kabinet geeft geen geld aan Serious Request

Eén reactie op “Opnieuw gebiedsverbod Boutenslaan

  1. gold account

    Ik neem het vandaag (zaterdag) even over van de Hoofdpiet. Hij heeft het zo druk gehad dus hij ligt nu lekker in zijn bedje bij te komen. Zijn Hulppieten hadden minder geluk en moesten op de grond en in de vensterbank liggen. Blijkbaar waren ze zo moe dat ze daar gewoon in slaap vielen.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.