Bloggen met een zachte G

Bloggen met een zachte G

Hallo, leuk dat je de Eindhoven-blog op blog.nl leest. Eindhoven is de vijfde stad van Nederland. 040 is de stad van de gloeilampen, Philips, PSV, Peter Pan Speedrock, Theo Maassen, Arnol ‘Jezus’ Kox, Frits, Glow, Blob, Stratumseind, A2 en N2, DAF en TU/e. Het is volgens sommigen de voetbalhoofdstad van Nederland, volgens anderen de technische hoofdstad van Nederland en volgens weer anderen wonen er alleen boeren. Hoe dan ook, Eindhoven is een bruisende stad waar genoeg gebeurt om over te bloggen.

Deze blog is eind 2010 en ik ga de komende tijd de blog met een zachte G proberen onderscheidend, modern en vernieuwend en waar mogelijk flink humoristisch te maken met veel interactie tussen blogger en bezoeker. Niet alleen nieuws van de bekende bronnen, niet te veel politiek, niet gestuurd door een overheid, een politieke organisatie, een belangenvereniging of een woningstichting, maar samengesteld door een Eindhovenaar in Eindhoven voor Eindhovenaren en voor iedereen die zich verbonden voelt met de grootste stad buiten de Randstad.

Heb je tips voor de blog, stuur ze dan naar [email protected], ook kun je de Eindhoven-blog volgen op Twitter via http://twitter.com/eindhovenblog.

Wie blogt hier?

Mijn naam is Arno de Natris. Ik ben geboren in Eindhoven, gepokt en gemazeld in Valkenswaard, heb gestudeerd in Tilburg en Amsterdam en woon sinds kort weer in Eindhoven. In Tilburg heb ik journalistiek gestudeerd (Fontys) en daarna heb ik in Amsterdam (UvA) de master New Media aan mijn cv mogen toevoegen. Op Fok! schrijf ik één keer per twee weken een column. In februari 2011 ga ik een boekje uigeven met de vijftig leukste columns en verhaaltjes van de afgelopen vier jaar. Verder werk ik als zelfstandig redacteur/journalist/blogger en om niet helemaal aan mijn stoel vast te roesten ook als koerier. Op mijn persoonlijke site of de site van mijn eenmanszaak vind je meer info over mijzelf.

Heb je tips voor de blog, stuur ze dan naar [email protected] of spreek me aan op Twitter.

De uitgever Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er 100 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. In juni 2009 trok het netwerk 2,6 miljoen bezoekers.

Adverteren? Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.