Overjarige tennissers verhuizen naar Apeldoorn

De tiende editie van het AFAS Classics tennistoernooi wordt niet in Eindhoven gehouden. Na negen jaar oud-profs in het Indoor Sportcentrum verhuist het toernooi dit jaar naar  ’een prachtige nieuwe lokatie, midden in het land’, ofwel Apeldoorn. Organisator en oud-tennisser Jacco Eltingh zegt op nu.nl dat ze ‘wat nulletjes armer’ zijn en daarom doen er ook twee spelers minder mee, waaronder de winnaar van vorig jaar Thomas Enqvist. Ivan Lendl is toegevoegd aan het lijstje deelnemers.

Lees ook:Volg ex-proftennissers live
Lees ook:Daten met kauwgom in stationshal
Lees ook:Einde tijdperk-Kleisterlee bij Philips
Lees ook:VDL verwacht meer omzet en winst in 2011
Lees ook:Driehonderd euro voor tongzoen Ellen ten Damme en Katja Schuurman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.