Poll: doe jij aan sport?

De Marathon van Eindhoven wil tot de snelste marathons van de wereld gaan behoren. De ijsbaan sluit, sluit niet, sluit wel en sluit niet. PSV is weliswaar dit seizoen slechts derde geworden, maar Eindhoven ademt met twee profclubs en de mooiste grasmat van Nederland voetbal. Hier woont een Olympische zwemkampioen met een eigen zwemstadion. Oja, tussendoor mountainbiken we, wielrennen we, doen we iets sportiefs met paarden, tennissen we niet meer, komt er een hoge sportopleiding, (ijs)hockeyen we best aardig en fitnessen we het zweet op de ruiten. Dus, hoewel de gemeente flink moet bezuinigen op sport, is Eindhoven toch echt een sportstad. Nou wil Eindhoven.blog.nl van jou weten….

Welke sport beoefen jij in Eindhoven? (meerdere antwoorden mogelijk)

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Is dit leuk wonen of niet?
Lees ook:Tien jaar Senseo
Lees ook:Poll: Ken jij iemand met een hennepkwekerij
Lees ook:Carnaval in Lampegat
Lees ook:Poll: Waar zou jij willen trouwen?

2 reacties op “Poll: doe jij aan sport?

  1. Helen P. Chase

    Soms onbesuisd zeg ik daarom ook. En ik omschrijf hem niet alleen op die manier als je mijn reactie leest. Hij moet alleen nog wat slimmer worden in zijn spel. Dat komt met de tijd natuurlijk. Stukje inzicht.

      /  
  2. Afvallen Eindhoven

    Interessant om te lezen welke sport het meest beoefend wordt door Eindhovenaren. De verwachting is vaak dat dit voetbal is, maar zo zie je maar dat hardlopen ongekend populair is. Er zijn immers vele wegen om gewicht te verliezen, echter is sporten onder begeleiding van een personal trainer een goede manier om te kunnen afvallen.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.