Toch nog een schaal voor PSV

Slechts derde in de Eredivisie, vroeg eruit in Europa en de Bekerfinale was maanden geleden al uit het zicht, maar PSV heeft zo net voor de vakantie toch nog een schaal te pakken, de Schaal van VVCS (spelersvakbond). Het Philips Stadion had dit seizoen de beste grasmat van Nederland en daarom wint PSV toch nog een prijsje. De aanvoerders van de Nederlandse profclubs beoordeelden door het hele jaar de Nederlandse velden en voor de tweede keer in drie jaar is de groene mat aan de Frederiklaan verkozen tot beste mat. Of het zoden aan de dijk zet (flauw) wat betreft de prestaties van PSV is onbekend, maar een mooi veld is natuurlijk wel fijn om op te spelen. Zaterdag is er een huldiging. De grasmat wordt op de platte kar naar het Stadhuisplein gebracht. De VVCS hoeft niet bang te zijn dat de schaal deuken oploopt, Eindhoven heeft geen tramleidingen en de keeper van PSV is bal/schaalvast.

Lees ook:Martin Zwerts beste frituur, Smullers slechtste
Lees ook:Wie wordt de nieuwe Djumbo-zangeres?
Lees ook:Maandag grote dag voor 040-filatelisten
Lees ook:Marijn grote winnaar Eindhovens Film Festival
Lees ook:Aardbevingen in Eindhoven

3 reacties op “Toch nog een schaal voor PSV

 1. bank offshore

  Slechts derde in de Eredivisie, vroeg eruit in Europa en de Bekerfinale was maanden geleden al uit het zicht, maar PSV heeft zo net voor de vakantie toch nog een schaal te pakken, de Schaal van VVCS (spelersvakbond). Het Philips Stadion had dit seizoen de beste grasmat van Nederland en daarom wint PSV toch nog een prijsje. De aanvoerders van de Nederlandse profclubs beoordeelden door het hele jaar de Nederlandse velden en voor de tweede keer in drie jaar is de groene mat aan de Frederiklaan verkozen tot beste mat . Of het zoden aan de dijk zet (flauw) wat betreft de prestaties van PSV is onbekend, maar een mooi veld is natuurlijk wel fijn om op te spelen. Zaterdag is er een huldiging. De grasmat wordt op de platte kar naar het Stadhuisplein gebracht. De VVCS hoeft niet bang te zijn dat de schaal deuken oploopt, Eindhoven heeft geen tramleidingen en de keeper van PSV is bal/schaalvast.

    /  
 2. Piracetam

  Slechts derde in de Eredivisie, vroeg eruit in Europa en de Bekerfinale was maanden geleden al uit het zicht, maar PSV heeft zo net voor de vakantie toch nog een schaal te pakken, de Schaal van VVCS (spelersvakbond). Het Philips Stadion had dit seizoen de beste grasmat van Nederland en daarom wint PSV toch nog een prijsje. De aanvoerders van de Nederlandse profclubs beoordeelden door het hele jaar de Nederlandse velden en voor de tweede keer in drie jaar is de groene mat aan de Frederiklaan verkozen tot beste mat . Of het zoden aan de dijk zet (flauw) wat betreft de prestaties van PSV is onbekend, maar een mooi veld is natuurlijk wel fijn om op te spelen. Zaterdag is er een huldiging. De grasmat wordt op de platte kar naar het Stadhuisplein gebracht. De VVCS hoeft niet bang te zijn dat de schaal deuken oploopt, Eindhoven heeft geen tramleidingen en de keeper van PSV is bal/schaalvast.

    /  
 3. Marvin L. Bell

  Pelle en Mulder zullen denk ik geen internationals worden, en zowel ajax als psv hebben gewoon een betere selectie dan jullie, moet je ook eerlijk in zijn, maar dat maakt het juist zo knap dat jullie zo goed presteren.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.