Fietsvergoeding voor enkele E-bikers

Oke, je moet aan een paar voorwaarden voldoen, maar dan kun je als fietsforens een mooie subsidie opstrijken van maximaal 500 euro per jaar gedurende hooguit twee jaar. Als je minimaal vijf kilometer van je werk op de Run, het Science Park, Ekkersrijt, Flight Forum en Airport, Breeven of de High Tech Campus woont, een E-bike hebt of gaat aanschaffen en die doordeweeks gaat gebruiken voor woon-werkverkeer en nu nog automoblist bent, dan kun je tien cent per kilometer vergoed krijgen van het SRE. Overigens kost een beetje elektrische fiets al duizend euro als je bedrijf niet eerder met het fietsenplan heeft deelgenomen.  

Nou woon ik twee kilometer van mijn werk op industerrein De Hurk, heb ik geen E-bike en ben ik niet van plan daar geld aan uit te geven, doet mijn baas niet mee aan het fietsenplan en werk ik af en toe op zaterdag, dus voor mij is de pot geld niet bestemd. Maar denk jij wel aan de voorwaarden te voldoen, kijk dan hier voor meer informatie.

Lees ook:Vijf kilometer hardlopen voor Serious Request
Lees ook:Henk Krol gaat weer de politiek in
Lees ook:Racen op Flight Forum: 8 keer rijbewijs kwijt
Lees ook:VDL verwacht meer omzet en winst in 2011
Lees ook:Extra agenten voor 040 en omgeving

Eén reactie op “Fietsvergoeding voor enkele E-bikers

  1. Speeddaten Eindhoven

    Je zou ervoor ander werk gaan zoeken, een paar km verder :)

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.