Categorie: "Youtube, Twitter, Facebook"

Hoe klinkt Eindhoven?

Je moest er ‘even’ voor op en neer naar Milaan, maar dan kon je wel horen hoe Eindhoven klinkt. De Design Academy heeft daar voor de Milan Design Week een installatie geplaatst dat je zou kunnen omschrijven als een piano met een driedimensionaal muziekblad. Op een grote rol zijn de gebouwen in Eindhoven nagemaakt en die rol is aangesloten op de piano. Zo maakt de structuur van Eindhoven geluid.

Oja, zo klinkt Eindhoven ook…

Fotoblog: Grafitti in de Berenkuil

Misschien wel het meest fotogenieke plekje van Eindhoven: De Berenkuil. Onder de kruising van de Ring en de weg die naar Helmond gaat, vind je Insulindeplein, ofwel de Berenkuil. Hier mogen grafittikunstenaars zonder kans om opgepakt te worden hun gang gaan en dat levert mooie plaatjes op. Je kunt de hele set  en andere foto’s van eindhoven.blog.nl ook op Flickr bekijken.

#Eindhoven 18: 888888 keer puffen in de Ikea

Als je de Ikea binnenloopt (en nou niet zeggen dat je dat nog nooit gedaan hebt) en je komt bij de afdeling stolar och bänkar, dan lijkt het wel alsof er iemand aan de beademing ligt. Dat is niet de kunstmatig in leven gehouden filiaalmanager maar de zittest van de Poäng-stoel die Ikea daar neergezet heeft en waarmee de Zweedse meubelgigant wil aantonen dat ze daar in het höge nörden wel degelijk kwaliteit maken.