Maandag grote dag voor 040-filatelisten

Maandag komt TNT met postzegels met afbeeldingen van Eindhoven. Op een vel komen zegels met afbeeldingen van de (volgens de samensteller) dertig mooiste of belangrijkste Eindhovense gebouwen. De zegels zijn deel van de serie Mooi Nederland.  Op de site van TNT Collectclub: ‘Mooi Nederland is een postzegelserie die Nederland in haar volle glorie toont. Nederlandse plaatsen staan centraal, verleden en heden is met elkaar verweven. Belangrijke (historische) gebouwen, bekende personen, voorwerpen of activiteiten vertellen op het postzegelvel het verhaal.’ 

Op de Eindhovense versie staan onder andere een aantal gebouwen van de High Tech Campus, het Van Abbemuseum, het Evoluon en het Catharinaplein. Het zegelvelletje is vanaf maandag te koop bij Eindhovense verkooppunten of op de site van TNT Collectclub.

Oordeel zelf maar. Staan hier de belangrijkste en/of mooiste gebouwen van Eindhoven op? Mis je bijvoorbeeld het PSV-Stadion? Of ziet het vel er nu juist goed uit? Overigens worden er al initiatieven genomen voor een alternatief zegelvelletje.

Lees ook:Is dit leuk wonen of niet?
Lees ook:Mountainbiken op de High Tech Campus
Lees ook:Prestaties middelbare scholen online
Lees ook:Glow voorproefje: Infinity Mirrored Room – Love Forever
Lees ook:Demer in top 7 duurste huur winkelstraten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.