Inzameling TU/e voor Vincent T

De van moord verdachte Vincent T kan rekenen op steun van oud-studenten en professoren van de TU/e. Zij gaan geld inzamelen zodat de familie van T bijvoorbeeld een advocaat kan betalen. Dat zegt de woordvoerder van de familie tegen Omroep Brabant.

De uit Veghel afkomstige Vincent T (32) wordt verdacht van de moord op de 25-jarige Joanna Yeates in Bristol. Yeates werd op 19 december als vermist opgegeven en zes dagen later werd ze dood gevonden niet ver van haar woning. Ze was gewurgd. Een anonieme tip leidde tot T, die vlakbij Bristol zou wonen. Vincent T wordt vandaag voorgeleid voor de rechter.

TU/e
T heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven. Enkele van zijn collegastudenten en professoren uit die tijd zijn overtuigd van zijn onschuld en zamelen nu geld in om bijvoorbeeld een advocaat te kunnen betalen. De zaak rond de moord op Yeates is hot news in Groot-Brittanië. Overigens ontkent een woordvoerder van de TU/e vanmiddag in het ED dat de universiteit en medewerkers betrokken zijn bij de inzamelingsactie. Het zou een actie zijn van een oud-student.

Lees ook:Stiefbroer Nicole van den Hurk vrij
Lees ook:Peter S. voorlopig niet terug naar woning Boutenslaan
Lees ook:Openingsfeestje Randweg kostte 131.000
Lees ook:Poll: Dierentuinen, oké of niet?
Lees ook:Groen licht voor nieuwbouw TU/e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.