Beoordeel kunstwerken op STRP Festival

STRP FestivalMorgen start het STRP Festival op het Strijp S-terrein. Op dit kunst- en techniekfestival kun je meer doen dan alleen rondkijken. Als je je vooraf aanmeldt in de eSphere, de virtuele omgeving van STRP Festival, kun je tijdens het festival de verschillende werken met behulp van een RFID-chip (bijvoorbeeld de Stadspas) ‘dashen’.

Dat ‘dashen’ betekent dat je je bezoek koppelt aan je profiel op de eSphere. Je krijgt virtuele muntjes waarmee je de werken beoordeelt. Zo zal uiteindelijk duidelijk worden welk werk het meest in de smaak valt bij de bezoekers.

Je kunt ook je profiel koppelen aan Facebook en Twitter zodat je automatisch laat zien wat je ‘dasht’. Bovendien kun je de werken die je bekijkt taggen. Dan ontstaat er een soort scala aan termen waarmee STRP Festival geassocieerd wordt.

Voor wie dit allemaal te moeilijk klinkt: je kunt ook gewoon zonder pasjes of profiel naar STRP Festival gaan. Er staan niet alleen kunstwerken. Ook zijn er concerten, lezingen en filmvertoningen.

Lees ook:Met stadspas gratis naar STRP Festival
Lees ook:Foto van STRP Festival genomineerd voor Zilveren Camera
Lees ook:Poll: Boeven vangen met Twitter?
Lees ook:Eindhovens Film Festival van start
Lees ook:Eindhoven.blog.nl live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.