Hotels in Eindhoven niet vies, maar soms ‘zand op de vloer, bloed op de lakens’

Hoe denken gasten over hotels in Eindhoven? Gisteren werd bekend dat de vier ranzigste hotels van Europa in Amsterdam te vinden zijn. Volgens bezoekers van hotelsite Tripadvisor wil je in zeker vier hotels in Amsterdam nog niet dood gevonden worden. Maar zit het met de hotels in Eindhoven, volgens de reviewers van Tripadvisor?

De meeste van de 22 hotels met beoordelingen zullen tevreden zijn met de beoordelingen van hun gasten. Zo smerig als in Amsterdam zijn de hotels hier niet. Toch staan er wel een aantal bedden waar je liever niet op ligt.

Pension Eindhoven (verschillende vestigingen vlakbij het centrum) kun je maar beter mijden. ‘Wenn ich mich an vergangene Unterkünfte in Bulgarien, Rumänien, Moldawien oder ähnliches erinnere, waren mir diese tausend mal besser in Erinnerung als die Pension Eindhoven!’, stelt de gast met de naam Schluesselmeister, die nogal wat problemen met de ‘gastheer’ had. MsMosa vindt het ‘one of the saddest place I remember’.

Hotel Campanile (nabij afrit Veldhoven van de Randweg) is niet geschikt voor het weekendje weg van de Smaakpolitie: ‘Kamer niet schoon met zand op de vloeren en bloed op de lakens’ en ‘moldy shower curtains, left hair… also found spider webs in the room’, schrijven de gasten.

Eén van de bekendse hotels, Hotel Eindhoven, heeft misschien wel de naam een vies hotel te zijn, maar de beoordelingen van Tripadvisor zijn niet allemaal negatief. Gast Reea shrijft wel dat het ontbijt een hysterische ervaring is en dat een houten vloer nog beter slaapt dan de bedden. Hotel Benno (Wilhelminaplein) is ‘een puinhoop’ en ‘waardeloos’ volgens sommige gasten, maar anderen zijn er juist heel enthousiast over.

Natuurlijk kun je op basis van beoordelingen door een aantal gasten niet zeggen of een hotel écht schoon of juist heel vies is. Maar als je dan toch een tripje naar Eindhoven plant, dan kun je maar beter niet in Pension Eindhoven en Hotel Campanile overnachten. Over Boutique Hotel Lumiere, Pullman Eindhoven Cocagne en Park Plaza Mandarin (alledrie in het centrum) zijn de gasten die op Tripadvisor een beoordeling hebben geschreven het meest enthousiast.

Lees ook:De ellufde van de ellufde
Lees ook:Scheuren op de Randweg: rijbewijzen kwijt
Lees ook:Massale bomensterfte aan de Beemdstraat
Lees ook:Kassa op de N2
Lees ook:Parkeren in Eindhoven niet duurder geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.