Moord Eindhovenaar mogelijk in woonwagenkamp

De man die op 22 november in Esbeek dood gevonden is in een uitgebrande auto is mogelijk omgebracht op een woonwagenkamp aan de Castiliëlaan in Woensel-Noord. Daarom is de politie vanochtend het kamp binnengevallen. Er vijf arrestaties verricht, vier binnen het kamp en één elders in de stad

Dat laat het Openbaar Ministerie weten. Zo’n honderd agenten uit heel Brabant, een arrestatieteam en de Mobiele Eenheid is ter plekke om de actie in goede banen te leiden.

Op 22 november werd in een uitgebrande auto in de bossen bij Esbeek het stoffelijk overschot van een man uit Eindhoven gevonden. De man is niet door de brand om het leven gekomen, maar zou eerder zijn doodgeschoten. Onderzoek leidde naar het woonwagenkamp aan de Castiliëlaan. Het OM in Breda vermoedt dat de liquidatie een verband heeft met de georganiseerde (drugs)criminaliteit van de laatste maanden in de regio. Eerder suggereerde burgemeester Van Gijzel in Pauw en Witteman al dat woonwagenbewoners mogelijk iets te maken hebben met de criminaliteit (even doorspoelen naar 3.30):

Lees ook:Inval in woonwagenkamp Heezerweg
Lees ook:Dode man is Eindhovenaar
Lees ook:Acties Taskforce Georganiseerde Criminaliteit tegen wietteelt
Lees ook:Meerderheid Eindhoven tegen wietpas
Lees ook:Dronken bestuurder verliest rijbewijs na aanrijding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.