Categorie: "Eindhoven de Gekste"

Op (h)eterdaad betrapt

Een inbreker is gisterochtend vroeg op heterdaad betrapt in een woning in het centrum. De bewoners schrokken wakker van geluiden in hun huis. Ze troffen een onbekende man aan die net wat eten of drinken uit de koelkast had genomen. De man van wie de identiteit niet bekend is, probeerde te vluchten maar is alsnog door de politie meegenomen om tekst en uitleg te geven.

Iets te vette examenstunt: leerlingen naar huis

Alle leerlingen van het Pleincollege Sint Joris hebben vanmiddag vrij omdat een examenstunt uit de hand is gelopen. Zo zouden er tweehonderd muizen zijn losgelaten (waar kun je die krijgen? En: hoe kom je er weer vanaf?). Ook ging het brandalarm af toen er een rookbom zou zijn afgegaan, zo meldt onder andere het ED. Om elf uur besloot de school dat het maar het beste is als iedereen gewoon naar huis gaat. Overigens ontkent de directie dat er muizen zijn losgelaten.

Flashmob: meubelboeren in Best opgelet

Meubelboeren met ongeveer 500 zitmeubelen in de showroom in Best, huur voor 7 mei maar wat extra personeel in. En vergeet niet een paar xxl-rollen plastic in te slaan om uw duurste showroommodellen te beschermen. Een spontane actie met een intellectueel karaktar zou op die dag zomaar kunnen plaatsvinden in uw winkel. Het zou zomaar kunnen dat een club flashmobbers ‘spontaan’ uw zaak binnenvalt en een uur lang op uw banken en stoelen gaat zitten lezen. Met een beetje pech zit u na dat uur  met een paar honderd oude boeken opgescheept, ook nog.

Hoe klinkt Eindhoven?

Je moest er ‘even’ voor op en neer naar Milaan, maar dan kon je wel horen hoe Eindhoven klinkt. De Design Academy heeft daar voor de Milan Design Week een installatie geplaatst dat je zou kunnen omschrijven als een piano met een driedimensionaal muziekblad. Op een grote rol zijn de gebouwen in Eindhoven nagemaakt en die rol is aangesloten op de piano. Zo maakt de structuur van Eindhoven geluid.

Oja, zo klinkt Eindhoven ook…

Poll: Waar zou jij willen trouwen?

Elkaar het ja-woord zeggen kan in Eindhoven nu ook in het Historisch Openluchtmuseum, in het PSV Stadion en in het Van Abbemuseum. En binnenkort kun je ook trouwen in Museum Kempenland. Zo ben je als aanstaande niet meer aangewezen op het misschien wat saaie Stadhuis. Ook wordt het mogelijk om zelf een trouwlokatie uit te kiezen, hoewel die wel aan enkele criteria moet voldoen. Stel dat jij binnenkort gaat trouwen en zelf de lokatie mag uitzoeken, waar zou jij dan de ringen willen uitwisselen?

Als ik mocht kiezen, dan zou ik trouwen...

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Een andere plaats in gedachten? Meld je idee bij de reacties hieronder.