Verstand van Smaak in Temporary Art Centre

Vandaag start de zesde edite van Verstand van Smaak in het Temporary Art Centre (TAC). Twintig professionele kunstenaars uit diverse disciplines van de beeldende kunst bevragen op verschillende manieren de smaak van de bezoekers.  In de expositie staan themaloze diversiteit in de werken en communicatie met de bezoeker centraal. Om acht uur vanavond is de opening met live muziek. Je vindt het TAC aan de Vonderweg, tegenover de garages van de Ventoseflat. De expositie is nog tot en met zondag 29 mei te bezoeken en de entree is maar een euro.

Lees ook:KunstSalon start donderdag
Lees ook:Jules Deelder met New Cool Collective in Muziekgebouw
Lees ook:Laatste dag museum Kunstlicht in de Kunst, gratis entree
Lees ook:Volg ex-proftennissers live
Lees ook:Beoordeel kunstwerken op STRP Festival

Eén reactie op “Verstand van Smaak in Temporary Art Centre

  1. Ramona Hickman

    Grote Zaal Achter in het gebouw is de tuinzaal waar 2 à 3 keer per maand bandjes optreden. Aangrenzend aan deze ruimte kom je uit bij de atelier/werkplekken. Dan heeft het TAC een monumentale grote zaal waar spraakmakende activiteiten plaatsvinden zoals exposities, theater en muziekvoorstellingen. In deze grote zaal wordt van vrijdag 20 mei t/m zondag 29 mei de tentoonstelling Verstand van Smaak 6 gehouden.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.