Categorie: "Glazen Huis"

De Help brengt 75.000 euro op

De Help, het eenmalige magazine van Youp van ‘t Hek, heeft tot nu toe al 75.000 euro opgebracht voor het Glazen Huis. Maandagmiddag kwam de cabaretier langs bij de dj’s in het Glazen Huis om een cheque te overhandigen.

Johan Vlemmix springt ondanks hartproblemen

Johan Vlemmix gaat vanmiddag iets na vieren bungeejumpen voor Serious Request. Er is duizend euro geboden als de entertainer de sprong maakt. Het management is, in ieder geval volgens de roddeljournalistiek, woest om de actie. Vlemmix heeft begin dit jaar nog met hartproblemen nog in het ziekenhuis gelegen en bungeejumpen is dan niet bepaald verstandig. Om kwart over vier weten we of Vlemmix nog onder ons is en of-ie überhaupt gesprongen heeft. Ramptoeristen Supporters om vier uur verzamelen op het 18 Septemberplein.

13 keer ‘Wat zullen we drinken?’

Wat zullen we drinken? Dat zullen de dj’s in het Glazen Huis zich komende week afvragen. Eten mogen ze niet. Coen, Gerard en Giel moeten een kleine week overleven op hele vieze sapjes.Wat zullen we drinken is ook een typisch Eindhovens liedje. 34 jaar geleden al bracht de Eindhovense band Bots het nummer uit en daarna zijn er nog vele versies van gemaakt.

Lucille Werner blijft ook een nachtje

Ook Ridder in de Orde van Oranje Nassau en blauwe ballenkoningin Lucille Werner blijft een nachtje slapen in het Glazen Huis. Dat maakte de Eindhovense presentatrice van Lingo bekend in de Coen en Sander Show op 3FM. Op 22 december neemt ze haar pyjama mee naar de radioketen. Ook Katja Schuurman, Bløf, Willie Wartaal (wie?) en Dennis Weening (wie?) brengen een nacht door op de Markt.

‘Wijd Open’ wordt ‘Eindhoven’

De nieuwe single van Bløf ‘Wijd Open’ krijgt voor Serious Request een speciale versie. Er worden duizend cd’tjes geperst waarbij de titel ‘Wijd Open’ verandert in ‘Eindhoven’. Ook blijft de band uit Zeeland een nachtje slapen in het Glazen Huis op 23 december.