Dierenarts Soepnel dood gevonden

In zijn huis aan de Fransebaan is vrijdagavond dierenarts Niek Soepnel (63) dood gevonden. Soepnel is waarschijnlijk vermoord en de politie heeft al een verdachte aangehouden. Volgens onder andere het ED kwam de echtgenote van de man thuis en trof hem daar in eerste instantie niet aan. Toen ze verdachte sporen zag, heeft ze de politie gebeld en die heeft de dierenarts thuis dood gevonden.

Niet veel later heeft de politie ergens in Eindhoven een man aangehouden die in verdacht wordt van de moord. Het onderzoek loopt nog en er is verder niet veel bekend (gemaakt).

Lees ook:Zoon verdacht van moord Soepnel
Lees ook:Zoon Soepnel langer vast
Lees ook:Condoleanceregister voor vermoorde Soepnel
Lees ook:Maandag dood dierenarts Soepnel in Bureau Brabant
Lees ook:Aanhouding onderzoek Nicole van den Hurk

29 reacties op “Dierenarts Soepnel dood gevonden

  1. Sonja

    Wij zijn allemaal diep geschokt door het overlijden van de heer Soepnel. In de afgelopen jaren hebben wij hem leren kennen als een bijzonder kundig dierenarts die bovendien vreselijk aardig was. Nooit te beroerd om te helpen, rekende vaak helemaal niets voor zijn hulp en ook onze hond – die het niet op dierenartsen heeft – voelde zich volkomen op haar gemak bij hem. Ons hart gaat uit naar de nabestaanden. Hopend dat ondanks de soms vervelende reacties van een enkeling de nabestaanden zich getroost weten met de gedachte dat zeer velen dierenliefhebbers hem enorm zullen missen.
    Gecondoleerd

      /  
  2. danielle

    kom al 21 jaar bij niek soepnel, en hij heeft ons altijd geweldig geholpen en altijd was hij er voor ons!!!! ook buiten werktijden!!!!! wij zijn zeer geschokt dat dit gebeurd is.hij was een zeer bekwaam arts en heel lief voor al onze dieren!!! wij wensen zijn vrouw en familie en verdere vrienden heel veel sterkte met het verlies van niek.ennuh rob je kunt niet altijd het iedereen naar de zin maken!!!!wat een uitspraak!!!!wij zullen hem erg missen als onze trouwe dierenarts.

      /  
  3. Brian

    Heel sympathieke man. Heel goed en lief met dieren. Vreselijk wat er gebeurd is.
    Veel sterkte aan de familie en vrienden.

      /  
  4. nancy

    Ik hoorde het nieuws net op de tv. Ik ben geregeld bij deze dierenarts geweest met mijn hondje. In de tijd dat ik in eindhoven heb gewoont. Naar mijn mening was het een goede dierenarts, dus ik vind de opmerking van rob een beetje erg ver gaan. Heel veel sterkte voor de nabestaande.

      /  
  5. Mollie

    Ook ik ben het niet eens met Rob, Niek Soepnel was juist een zeer bekwaam dierenarts en ontzettend lief met dieren. Kon met mijn zieke hond altijd komen ook buiten praktijkuren. Ik heb wel anders meegemaakt. Bruut wat er met deze man is gebeurd.

      /  
  6. Hans de Cortie

    Een ieder die Niek Soepnel gekend heeft heel veel sterkte.
    …. en ook een dierenarts is een mens..
    Familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Er zijn mensen die jullie in gedachte houden.

      /  
  7. marianne

    verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik ben van de week nog bij deze man geweest samen met mijn hond. Door hem is mijn hond weer actief want ik dacht echt dat ik hem in moest laten slapen. Waar gaat het naar toe in deze maatschappij?

      /  
  8. Hans

    De (on)kundigheid van Niek Soepnel vind ik op dit moment niet ter zake doen, ook ik ben na 22 jaar klant te zijn geweest uit ontevredenheid bij hem weggegaan, blijft dat Niek een sympathieke en onbaatzuchtige man was die dit niet heeft verdiend, iedereen maakt fouten, maar dat maakt je nog geen slechter mens.
    Niek rust in vrede en veel sterkte voor de familie

      /  
  9. Beauty & Beast

    Ondanks dat Meneer Soepnel ons altijd auwie prikjes gaf, waren we nooit bang voor hem. Het zal ons baasje niet meevallen een net zo lieve dierendokter voor ons te vinden vinden.

    B&B

      /  
  10. Ans

    Vreselijk hoe mensen meteen klaar staan met vuil te spuien over iemand die slechts 2 dagen terug VERMOORD is!

    Niemand is een Saint..maar Dr Soepnel oefende zijn beroep zeer bekwaam uit met veel liefde naar zijn patienten en hun baasjes uit.

    Zou ik niets gemerkt hebben als ik al 13 jr klant bent en al heel wat patientjes beter heb zien worden?
    Hij is ook de enige arts die niet snel klaarstaat met het woord inslapen.
    Financiele zorgen? TOCH hulp en eventueel gratis zakjes voer mee geven..Hij was een goed arts en mens!

    Ach Dr Soepnel iedereen heeft vrienden en vijanden..U deed alles naar eer en geweten en vol liefde..

    Rust zacht!
    God zegene U en Uw nabestaanden.
    WIJ zullen u missen!

      /  
  11. Freddy Knetter

    “Hij heeft mijn kanariepietje Pietje nog geopereerd aan zijn meniscus…” “Hij heeft onze Bulldog Billy nog doorverwezen naar de Fysio…” “Hij heeft mijn oma d’r Hamster Harry nog botox-injecties gegeven…” Bla Bla Bla Bla!!!!

    Tsjongejonge waar gaat diejen flauwen klets over zeg?!?!?

    Er is, hoe triest, iemand dood en meteen weer al die zeikerds die hen dierenleed weer moeten etaleren.

      /  
  12. els

    Verschrikkelijk gewoon,verplaats je een in de gedachten van deze familie en nabestaanden
    Dr Soepnel was een bekwame dierenarts die ondanks alle onzinverhalen hier, toch maar mooi 30 jaar met veel toewijding en respect voor mens en dier zijn praktijk met veel liefde heeft gerund
    Dit gun je je ergste vijand nog niet toe
    Ik wens dan ook zijn vrouw ,kinderen en verdere Familie alle sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd

      /  
  13. T v.d Dungen

    Mijn man en ik zijn zeer geschokt van het overlijden van Soepnel wij waren erg tevreden over zijn kundigheid en betrokkenheid wij wensen de familie veel steun en medeleven toe

      /  
  14. Jacqueline

    Wij zijn erg geschokt door de dood van Niek Soepnel en willen graag de familie, vrienden, de medewerksters en klanten met hun diertjes veel sterkte en kracht toewensen voor nu maar ook voor later! Mede namens onze poezen! Nick je was een dierenarts die zijn vak met passie uitvoerde! Dank hiervoor!

      /  
  15. Ries

    Ook ik had zeer slechte ervaringen met de man als dierenarts tot 3 keer toe. Waar ik in eerste instantie nog dacht aan een ontevreden klant die door het lint gegaan was blijkt nu zijn zoon opgepakt te zijn.

    Het neemt niet weg dat het natuurlijk voor de familie heel erg is Niemand verdient het om zo om het leven gebracht te worden.

    Mijn medeleven gaat dan ook uit naar de nabestaande van dhr. Soepnel en wens ze veel sterkte.

      /  
  16. TIES

    HALLO MENSEN WAAR ZIJN WE MEE BEZIG OF JE WEL OF GEEN GOEDE ERVARINGEN HET GEHAD MET DHR SOEPNEL DIT VERDIEND NIEMAND WAT HIER GEBEURD IS HET IS IN EN IN TRIEST EN ER GAAN ZOVEEL VERHALEN ROND NIEMAND WEET WAT ER ACHTER GESLOTEN GORDIJNEN HEEFT PLAATSGEVONDEN DUS HOU AUB RESPECT VOOR DE NABESTAANDEN VROUW EN VERDERE FAM HEEL VEEL STERKTE GEWENST

      /  
  17. Boel

    @ Ties Pies: Teveel New Kids gekeken , zeker?? Niet alle brabanders zijn boeren. Houd het bij je eigen taal en/of dialect , je komt waarschijnlijk toch uit Rotterdam of Amsterdam ofzo… Stel je niet zo dom op door een verbastering van het brabantse dialect over te nemen. En voor verder rest gaat het hier over een moordzaak en niet om jezelf neer te zetten als een achterlijke . Denk eens eerst na voordat je een reactie plaatst .

    Even on-topic: Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden van Niek Soepnel.

      /  
  18. TIES

    hallo mensen wat ik wil zegge heben jullie mischien verkeerd begrepen ik lees reacties dat sommige mensen geen goede ervaringen heben gehad met dhr soepnel en ik bedoel zoiets ga je toch niet neer zetten uit respect voor de na bestaanden

      /  
  19. els

    @Ties
    Zeker begrijpen we wat je bedoeld,maar de reactie van TiesPies getuigd van zeer weinig tot 0 procent aan opvoeding,hetzelfde geld voor Rob,helaas gaat het nu niet meer,maar dit blog is naar mijn mening opgestart voor betuigen van Medeleven en niet voor Roddel en Achterklap,Ik ben van mening dat deze mensen dit met dhr Soepnel zelf hadden moeten bespreken ware er sprake van persoonlijke problemen met hem,helaas is dit nu te laat
    Ik vind hun reacties getuigen van weinig respect voor mensen ,ongeacht wie

      /  
  20. Annika

    Familie, vrienden, kennissen: heel veel sterkte met het verlies van Niek Soepnel. Hij was ook onze dierenarts en ik ben zeer geschrokken van dit bericht.

    Van het bericht van Rob schrik ik des te meer. Het gaat hier niet om de ervaringen die je hebt met Niek Soepnel als dierenarts. Zoals jij het voor laat komen staan de hondenbezitters ‘s avonds over hem te klagen tijdens de uitlaatronde in de Groene Long. Ik sta daar bijna elke avond en heb er nog nooit iets van gemerkt!

    Als je niets ter steun van het verlies van Niek Soepnel kunt plaatsen blijf dan lekker weg!

      /  
  21. els

    Ben het 100 procent met je eens Annika,
    Snap daarom niet waarom deze berichten hier uberhaupt nog staan
    Ach Het zullen wel weer wat schoolknaapjes zijn,die gewichtig willen doen

    Nogmaals aan de Familie heel veel Sterkte in de komende tijd

      /  
  22. Dierenvriend

    Beste moderator/administrator, misschien is het verstandig om enkele berichten te verwijderen, puur uit respect voor de familie en nabestaande. Goede dierenarts, nooit rare verhalen over gehoord. Sympathieke man, bizar dat dit zo dichtbij gebeurd. Sterkte voor de nabestaanden.

      /  
  23. Arno de Natris

    @Dierenvriend en anderen,
    Ik heb enkele reacties verwijderd om te voorkomen dat het hier een ruzie en scheldpartij wordt, daar heeft niemand wat aan.

      /  
  24. illy

    je vergeet alleen die van rob te verwijderen.. daarmee is het allemaal begonnen

      /  
  25. Marieke van Kerken

    Dhr. Soepnel was vroeger ook mijn dierenarts, was altijd een ingetogen doch zeer vriendelijke man. Zijn kinderen hebben bij mij nog op school/in de klas gezeten. Vind het echt hartverscheurend dat dit hem en zijn familie overkomen is….. Wens iedereen die hier bij betrokken is ontzettend veel sterkte in deze droevige tijd….

    Waar ik mij vreselijk aan irriteer is dat mensen de lelijkste verhalen over iemand vertellen die vermoord is, en dat het zeer logisch is dat dit hem overkomen is. Waar haalt men het lef vandaan om zo over iemand te praten!?!? Dit gaat werkelijk buiten mijn boekje! Hoe goed of hoe slecht iemand ook is, NIEMAND verdient om zo uit het leven gehaald te worden en niemand heeft het recht om iemands leven af te nemen….

    Schaam u!!

      /  
  26. Arno de Natris

    Aan alle reageerders: er zijn (nogmaals) een aantal reacties wegggehaald wegens onnodig schelden en dreigen. Dat is niet de bedoeling.

      /  
  27. els

    Dank je wel Arno

    Dergelijke reacties horen hier niet thuis,moet er niet aandenken dat dit een van mijn familieleden zou overkomen en je dan zoiets te lezen zou krijgen
    Nogmaals is iedereen anders,De keren dat het nodig was heeft dokter Soepnel ons en onze dieren altijd met respect behandeld,laat het dan wegens een verhuizing al een aantal jaren geleden zijn, en idd dit gun je je ergste vijand nog niet toe

      /  
  28. R vd L

    Beste familie vrienden en clienten.
    Wat een vreselijk bericht dat dierenarts Soepnel overleden is.
    Dat dit kan gebeuren in een gezin is ongelooflijk.
    Wij hebben hem leren kennen als een rustige bekwame vriendelijke dierenarts die altijd klaarstond voor onze huisdieren al waren ze nog zo klein.
    Wij en onze huisdieren zullen hem missen.

      /  
  29. hanneke van hooff

    ‘t Spijt me dat ik me liet verleiden tot dat haatgevoel naar die Rob: was een soort onmacht naar diegene die zich zo respectloos opstelde naar Niek Soepnel. Voor mij was ‘t een dierenarts waar ik altijd terecht kon. Bekwaam, begripvol en samen met zijn vrouw altijd heel vriendelijk. Ik zie ‘m nog lopen, ‘s morgens, met z’n hondje, zo rond half 8 als ik vaak voor ‘t spreekuur zat te wachten. Ik was supertevreden over hem. Mijn poes,die jarenlang aan blaasgruis leed, heeft hij zodanig behandeld dat ze al heel lang zonder klachten is. Hij sprak altijd met liefde over z´n eigen huisdiertjes. Jammer dat zo´n man er niet meer is, althans niet meer op deze wereld. Ik wens zijn vrouw heel veel sterkte toe en natuurlijk ook hun verdere familie. Hanneke van Hooff.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.