Eindhoven kleurt roze, goede zaak?

rozeDit weekend kleurt 040 roze. Althans, de omgeving van het sportcomplex van de TU/e. Daar wordt dit weekend de veertiende editie van Smash & Splash gehouden. Het is één van de grootste sporttoernooien speciaal voor gays in Nederland. Homo’s kunnen onder andere zwemmen, badmintonnen, tennissen en voetballen.

De Eindhoven-blog is benieuwd: Vind je het een goede zaak dat homo’s een eigen sporttoernooi hebben of staat zo’n grootschalig gay-only evenement de emancipatie juist in de weg?

Lees ook:Poll: doe jij aan sport?
Lees ook:Swim Cup Eindhoven van start
Lees ook:Finales zwemmen EK Korte baan bijna uitverkocht
Lees ook:GLOW: Foto’s, foto’s en nog eens foto’s
Lees ook:Carnaval in Lampegat

Eén reactie op “Eindhoven kleurt roze, goede zaak?

  1. fam koenraads

    Beste Mensen

    Hierbij willen wij laten weten, dat dierenarts Niek Soepnel voor ons niet alleen een deskundige dierenarts was, maar ook en vooral als mens, veel voor ons heeft betekend.
    Zelf heb ik Niek goed leren kennen in de opbouwfase van onze woonwijk Achtse Barrier, daar ik met hem enkele jaren in de Wooncommissie hebben gezeten. In deze commissie heeft hij echt wel zijn sporen verdiend. Hij heeft mede de “eerste stenen ” gelegd, om van onze woongemeenschap, een sociale en leefbare omgeving te maken. Verder was hij enorm betrokken bij het wel en wee, van onze 3 honden en konijnen, die wij in de afgelopen 31 jaren hebben gehad
    Hij was voor ons dag en nachr bereikbaar, wat onze dieren betrof. Helaas heeft hij 2 van onze honden moeten laten inslapen en zijn betrokkenheid hierbij zullen wij nooi vergeten.
    Wij wensen zijn vrouw Loes en verdere familie veel sterke in deze zware tijden. Wij hopen dat hij de rust krijgt die hij zeker heeft verdiend. Met sommige reacties op deze site kunnen wij ons niet verenigen. Uit deze opmerkingen blijkt, dat je beter met dieren kunt omgaan, dan met sommige mensen. Wij missen Niek nu al, vooral bij onze bijne dagelijkse ontmoetingen, dit ook voor onze hond Jody!!, Wij zullen een extra kaarsje voor hem laten branden!!

    Fam. Koenraads

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.